Least developed countries - characteristics - Jeníček, Vladimír
Charakteristika najmenej rozvinutých krajín. Dlhodobo ich hlavným cieľom je zabezpečiť mier a bezpečnosť, upevniť celkovú správu, ako aj rekonštruovať a rehabilitovať vlastnú ekonomiku.