Výplata nemocenských dávok a prechod na SEPA úhrady v tuzemskom platobnom styku - Mesarošová, Mária
Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a rady EÚ č. 260/2012 bol stanovený konečný dátum prechodu na SEPA úhrady na 1. február 2014. SEPA - Single Euro Payments Area (jednotná oblasť platieb v eurách) - je projekt, ktorého cieľom je zavedenie jednotných pravidiel a štandardov.