Legislatívne zmeny v oblasti dávky v nezamestnanosti od 1. januára 2014 - Kamenistá, Zuzana
Novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., účinná od 1. januára 2014. Ustanovenia, ktoré upravujú najmä zavedenie tolerancie pri posudzovaní nároku na dávku v nezamestnanosti dobrovoľne poistených osôb v nezamestnanosti.