Aby hosť prišiel práve k vám - Čuridlo, Michal
Internet v cestovnom ruchu. Ako môžu subjekty cestovného ruchu tento nástroj využiť. Údaje spoločnosti Google o správaní cestovateľov. Päť cestovateľských fáz: snívanie, plánovanie, rezervovanie hotela či dovolenky, prežívanie, zdieľanie.