Osamelosť na účely nemocenského poistenia - Siváčková, Monika
Pojem osamelosť nie je v zákone č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., zadefinovaná, čo spôsobuje v praxi značné problémy. Pramene, z ktorých vychádza Sociálna poisťovňa pri definícii osamelosti.