Dávka v nezamestnanosti – štyri dávky v jednom - Kamenistá, Zuzana
Vznik a podmienky nároku na dávku v nezamestnanosti, ktorú priznáva a vypláca Sociálna poisťovňa. Zaradenie klienta do evidencie uchádzačov o zamestnanie a doba poistenia v nezamestnanosti.