Rusko hľadá priateľov - Pressburg, Adrian Peter
Colná únia Ruskej federácie s Kazachstanom a Bieloruskom, ktorá sa má transformovať na Eurázijskú hospodársku úniu. Integračné predstavy Ruskej federácie. Aprílové stretnutie prezidentov v Minsku.