Uplatnenie nároku na dávku garančného poistenia - Kamenistá, Zuzana
Dávka garančného poistenia je dávka vyplácaná zo sociálneho poistenia, ktorá zabezpečuje peňažné plnenie zamestnancom toho zamestnávateľa, ktorý v prípade svojej platobnej neschopnosti nie je schopný uspokojovať mzdové nároky zamestnancov z ich pracovnoprávneho vzťahu.