Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby v roku 2014 - Jambrichová, Silvia
Problematika platenia preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby. Zmeny v platení preddavkov na daň vykonané od 1. januára 2014 zákonom č. 463/2013 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony , ako aj na ďalšie legislatívne zmeny ovplyvňujúce výšku preddavkov na daň.