Prehľad o spôsobe vyplácania nemocenských dávok v jednotlivých pobočkách Sociálnej poisťovne v roku 2013 a v rokoch 2012 a 2011 - Bosáková, Katarína
Prehľad o vyplatených nemocenských dávkach podľa spôsobu výplaty a ich poukazovania poistencom v pobočkách Sociálnej poisťovne v rokoch 2011 až 2013.