Keď podnikateľ píše - Žitňanský, Eduard
Štefan Kassay, ústredná postava v príbehu spoločnosti I.D.C. Holding a autor pentalógie Podnik a podnikanie. Ako vznikalo päť kníh o podnikaní. Knihy o praktických veciach, ktoré sa dajú uplatniť v každom podniku, v každom spoločenstve, kde sa vytvára hodnota. Motto autora - spojenie vedy a praxe.