Tax policy and sustainability of public finances in Slovakia - fight against tax evasion - Rabatinová, Marcela, 1977-
Daňová politika a udržateľnosť verejných financií na Slovensku. Boj proti daňovým únikom. Dane z pridanej hodnoty. Daňové príjmy - priame a nepriame dane (2004-2012). Boj proti daňovým podvodom.