Efektívnosť verejnej správy v čase konsolidácie verejných financií a obnovy dôvery - Brocková, Ingrid
Pokles dôvery v politiku vlády najmä v tých krajinách, ktoré boli ovplyvnené krízou najviac. Výzvy v inštitucionálnej oblasti. Koncept strategického štátu. Správa a riadenie vecí verejných. Lepšia regulácia a identifikácia najlepšej praxe pre zefektívnenie verejných služieb, znižovanie administratívnej záťaže občanov. Odporúčania Rady OECD pre regulačnú politiku a správu.