Jak na financování podnikání - Janda, Josef
Rôzne zdroje a možnosti financovania plynulého podnikania. Použitie vlastného a cudzích zdrojov financovania. Názory podnikateľov, ktorí majú skúsenosti s financovaním svojich podnikateľkých aktivít.