Main risk margin determinants of government bonds of Visegrad group countries - Chovancová, Božena
Analýza faktorov vplyvu na rozpätia rizikových marží vládnych dlhopisov v krajinách V4. Analýza na princípe modelu šíriky a volatility rizika. Využité empiricko-štatistické metódy a komparácia v špecifickom modeli použitom a aplikovanom na krajiny východnej Európy.