Odhad vplyvu fiškálnej konsolidácie na rast HDP v SR - Pécsyová, Monika
Odhad veľkosti fiškálnych multiplikátorov na Slovensku, pomocou štrukturálneho autoregresného modelu. Kvantifikácia veľkosti konsolidovaných balíčkov v rokoch 2011 a 2013.