Kompozitné predstihové indikátory hospodárskych cyklov krajín V4 a ich komparácia s CLI Eurostatu a OECD - Jakubíková, Emília
Návrh merateľných kompozitných predstihových indikátorov určených na predikciu hospodárskeho cyklu v krajinách V4 a ich následná komparácia s doteraz používanými indikátormi Eurostatu a OECD.