Pomoc ohroženým bankám - teorie, realita a měnové dopady - Revenda, Zbyněk
Teoretické a praktické aspekty pomoci ohrozeným bankám so zameraním na úlohu veriteľa poslednej inštancie v súčasných vyspelých ekonomikách