Razrabotka normativnogo obespečenija elektronnogo obučenija v Respublike Tatarstan - Zuev, V. I.
Zaostávanie Tatarskej republiky za inými krajinami v elektronickom vzdelávaní. Potreba normatív pre zavedenie systému elektronického vzdelávania. Odporúčania pre Ministerstvo vzdelávania a vedy Tatarskej republiky.