Nakopnúť zmenu dizajnom - Garaj, Patrik
Od formy k zážitku - dizajn zážitku. Rozmýšľať dizajnovo. Kreatívne a inovatívne riešenia. Využitie nekonvenčných spôsobov riešenia problému. Študijný odbor sociálneho dizajnu. Záujem dizajnérov o ľudské telo. Príklady z praxe.