"Predátor" na svetom hodinkovom trhu - Tolnayová, Mária
Ako vznikajú najdrahšie náramkové hodinky na svete. Úspech švajčiarskych značkových hodiniek. Hodinársky génius Jean-Claude Biver a svetoznáma hodinárska firma Hublot.