Najmä to, čo využívam - Škriniar, Pavel, 1979-
Rovnaká podstata osobného účtu ( na ktorý chodí mesačná mzda) a firemného účtu. Rozdiely sú v poplatkoch. Pri hľadaní najvhodnejšieho účtu platí jednoduchá voľba - buď pohodlie, alebo náklady.