"Whistleblower reward" - Odmeňovanie fyzických osôb za poskytnutie informácií o kartelovom konaní - Oršulová, Andrea
Informácia o novo zavádzanom inštitúte "oznamovateľa" resp. "informátora", ktorý má podporiť vyšetrovacie právomoci Úradu a zvýšiť mieru odhalených kartelov .