Prover`te, najdite... - Rechtoríková, Gabriela
Vyučovanie cudzích jazykov a príprava budúcich odborníkov na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Práca s textom, preklady. Slovníky ruského jazyka. Slovník na internete.