Zaměstnanec a zaměstnavatel v pracovněprávním vztahu - Jouza, Ladislav
Nový občiansky zákonník ČR mení aj niektoré zákony v súvislosti s rekodifikáciou súkromného práva v pracovnoprávnom vzťahu medzi zamestnancami a zamestnávateľmi.