Některá pochybení při odvodu daně z příjmů ze závislé činnosti za činnost nerezidentů na území ČR - Pfeilerová, Jaroslava
Niektoré pochybenia vznikajúce pri odvodoch dane z príjmov zo závislej činnosti, ktorú vykonávajú zahraničné osoby na území ČR. Zdaňovanie fyzických osôb a zamedzenie dvojitého zdaňovania.