Prodej a pacht závodu podle Občanského zákoníku - Jouza, Ladislav
Nový občiansky zákonník č. 89/2012 Sb., v ČR zrušil s účinnosťou od 1. januára 2014 obchodný zákonník č. 513/1991 Sb. Dôvody zaradenia právnej úpravy predaja závodu (podniku) a nový pojem - pacht závodu (podniku).