Parental liability in cartel cases - Fričová, Viťězslava
Aktuálny stav judikatúry a prístupu Európskej komisie ku konceptu zodpovednosti materskej spoločnosti za porušenie pravidiel hospodárskej súťaže jej dcérskými spoločnosťami, a to v prípade vlastníctva 100 percent kapitálu resap. zvláštných prípadov, medzi ktoré spadájú napr. joint ventures.