Adaptability of the internal business environment of small and medium–sized enterprises in Slovakia - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Schopnosť adaptácie malých a stredných podnikov neustále sa meniacim podmienkam existencie na trhu. Výskum realizovaný na dátach zo 136 malých a stredných podnikov na Slovensku v roku 2012. Výsledkom výskumu je zistenie, že podniky sú najjednoduchšie prispôsobiteľné zmene vlastných interných postupov (manažment, komunikácia), najťažšie je prispôsobiť sa v oblasti infraštruktúry, pozemkov a budov (transakčné náklady)