Verejný záujem ako faktor inovácií v cestovnom ruchu na Slovensku - Malachovský, Andrej
Inovačná politika cestovného ruchu na Slovensku. Verejný záujem o inovácie v hoteloch a penziónoch. Zainteresovanosť ubytovacích zariadení na verejnej podpore inovácií. Význam inovačných aktivít verejného sektora.