Soft skills and their wage returns: overview of empirical literature - Balcar, Jiří
Prehľad o empirickej literatúre venujúcej sa návratnosti zo znalostí mäkkých zručností vo forme mzdy. Predpoklad značnej návratnosti vo forme mzdy pri znalosti mäkkých zručností, ale aj zmenšenia rozdielov v ohodnocovaní podľa pohlavia. Diskusia o metodologických prístupoch k meraniu mäkkých zručností a opodstatnenosti ich aproximácie podľa vlastností zamestnania.