Ekonomické vplyvy vysokoškolských študentov na hostiteľské mesto. Prípadová štúdia Ekonomickej univerzity v Bratislave - Rehák, Štefan, 1974-
Kvantifikovanie a analýza krátkodobých ekonomických vplyvov univerzít, ktoré sú spojené s výdavkami študentov. Analýza je zameraná na lokálne výdavky denných študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave.