Sociálně odpovědný cestovní ruch v České republice jako faktor rozvoje venkovských regionů - Šimková, Eva
Sociálne zodpovedný cestovný ruch a jeho prínosy. Cestovný ruch so zameraním na určité sociálne skupiny. Svetové organizácie a projekty podporujúce zodpovedný cestovný ruch. Podpora sociálne zodpovedného cestovného ruchu v Českej republike.