Nedoplatok a preplatok poistného a daňová povinnosť daňovníka - Kušnírová, Jana, 1977-
Vysporiadanie príjmov a poistného po skončení zdaňovacieho obdobia je možné uskutočniť dvoma spôsobmi. Ročným zúčtovaním, o ktoré požiada zamestnanec svojho zamestnávateľa, alebo podaním daňového priznania.