Uplatnenie odpočítania dane a oprava odpočítanej dane - Válek, Juraj, 1981-
Odpočítanie dane v plnej výške. Pomerné odpočítanie dane. Odpočítanie dane pri investičnom majetku. Ďalšie možnosti odpočítania dane. Nemožnosť odpočítania dane. Odpočítanie dane a jeho uvádzanie v kontrolnom výkaze. Možnosť opravy odpočítanej dane.