[Obchodná spolupráca EÚ s Ruskom (súčasný stav a perspektívy)] - Gonda, Vladimír
Recenzia na vedeckú monografiu s názvom Obchodná spolupráca EÚ s Ruskom (súčasný vývoj a perspektívy). Vedecká monografia je prínosom nielen pre študentov, ale aj pre učiteľov, širokú odbornú a podnikateľskú verejnosť.