Ochrana spotrebiteľa poľnohospodárskych a potravinárskych produktov - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné princípy systému ochrany spotrebiteľa. Etický konzumerizmus a politika EÚ na jeho podporu. Spotrebitelia, spotrebiteľská politika podniku. Základné práva spotrebiteľa EÚ. Legislatíva EÚ v oblasti ochrany spotrebiteľa poľnohospodárskych a potravinárskych produktov. Kontrola a regulácia ochrany spotrebiteľa. Mimovládne organizácie zamerané na ochranu spotrebiteľa produktov agropotravinárskeho komplexu.