Transparentnosť poistného trhu na Slovensku v kontexte legislatívy, upravujúcej jeho fungovanie - Baláž, Peter
Popis transparentnosti poistného trhu z pohľadu legislatívnych noriem na Slovensku, ktoré upravujú jeho fungovanie.