Športový deň: benefit pre zamestnancov - Malevič, Eva
Dôvody, prečo zamestnávatelia pristupujú k integrácii mimopracovných aktivít do bežného pracovného rytmu. Jednou z možností mimopracovných teambuildingových aktivít je usporiadanie športového dňa.