Nravstvennyje cennosti v podgotovke buduščich predprinimatelej - Strelková, Katarína
Tradície a korene podnikateľskej činnosti v Slovenskej republike. Podnikateľská kultúra vo vysokoškolskom vzdelávaní. Záklané atribúty etického podnikania. Metódy formovania morálnych vlastností budúcich podnikateľov.