Využívanie výrobného faktora práca v poľnohospodárstve krajín EÚ - Jankelová, Nadežda, 1966-
Porovnanie výkonnosti slovenského poľnohospodárstva s ostatnými krajinami EÚ prostredníctvom vybraných ekonomických ukazovateľov v oblasti využívania práce. Postavenie Slovenska v rámci vybraných ukazovateľov a s tým súvisiaca konkurencieschopnosť slovenských agrárnych podnikov v podmienkach jednotného európskeho trhu.