Plánovanie zdrojov a nákladov na projekte - Minárik, Peter
Centrálna štruktúra zdrojov, ktorá nám špecifikuje potrebné požiadavky zdrojov financovania projektov. Ich potreba vychádza z konkrétnych úloh vo WBS. Efektívne plánovanie nákladov a štruktúra rozpočtu projektu.