Ako sa pripraviť na rokovanie so zahraničným partnerom? - Gáboríková, Eva
Čo všetko znamená, dobre sa pripraviť na rokovanie so zahraničným partnerom. Identifikácia "kultúrneho softvéru" obchodného partnera. Taktika ako viesť obchodné rokovanie a dosiahnuť výsledok na úrovni "win-win".