S oligarchami za demokraciu - Pressburg, Adrian Peter
Kandidáti prezidentských volieb na Ukrajine. Ukrajinská oligarchia. Tam, kde zlyháva ukrajinský štát, nastupuje pragmatický oligarcha Rinat Achmetov.