Význam dohôd o voľnom obchode pre EÚ s najbližším zameraním na liberalizáciu obchodu medzi EÚ a Kanadou. - Ružeková, Viera, 1957-
Liberalizácia zahranično-obchodných vzťahov svetových mocností a vyspelých ekonomík. Dohoda a prínosy voľného obchodu medzi EÚ a Kanadou a v rámci širších súvislostí medzi EÚ a severoamerickým regiónom.