Súčasné chápanie, prekážky a perspektívy rozvoja ekologického poľnohospodárstva v SR - Marečková, Zuzana
Vývoj ekologického poľnohospodárstva na Slovensku od roku 1991 po súčasnosť. Analýza stavu ekologického poľnohospodárstva v SR. Štátna podpora ekologickej poľnohospodárskej výroby v SR. Finančná podpora od r. 1991 do 2013. Legislatíva, registrácia, kontrola a certifikácia.