Mobilné platby nie sú len NFC - Záborský, Ján
NFC - near field communication - šifrovaná komunikácia na krátku vzdialenosť medzi telefónom a platobným terminálom. Bezkontaktné platby a platby mobilom. Zdokonaľovanie technológií v bankách. Zlepšenia klasiky. Aj SMS sú technológia.