Videomarketing s minimálnym rozpočtom? Žiadny problém! - Kalašová, Jana
Ako začať s videomarketingom a presvedčiť potenciálnych zákazníkov k dosiahnutiu stanoveného cieľa, kúpy tovaru alebo objednaniu služby. Nevýhody videomarketingu.