Vyjednávanie = tanec obchodných partnerov - Straňák, Dušan
Vyjednávanie je dôležité v obchode, v politike, v osobnom živote i vo vzťahoch. Ako učí umenie správne vyjednávať, počúvať a všímať si to, čo je dôležité pre protistranu.