Izbrannyje problemy innovacionnogo razvitija - Gonda, Vladimír
Vybrané problémy a perspektívy inovačného rozvoja. Inovačný rozvoj v slovenskej ekonomike - stav, problémy a úlohy. Slovensko a inovačné koncepcie Európskej únie.